uPUTE ZA ONLINE NASTAVU

Poštovani učenici i roditelji!

Sutra, 18. ožujka 2020. započinje online nastava u virtualnim razredima. Radit ćemo po redovitom rasporedu sati. Nastava će se odvijati na platformi Google Classroom.

Učenici moraju pristupiti toj platformi i kad se ulogiraju s računom ime.prezime@skole.hr  vidjet će razrede, tj. predmete za koje su dobili poziv. Učenici moraju na tim razredima/predmetima kliknuti opciju “Prihvaćam”. 

Neki razredi, odnosno predmeti još nisu napravljeni zbog otežanog rada u sustavu pa vas upućujemo da učionici pristupite više puta dnevno, do kraja današnjeg dana će sve biti uređeno.

Ako se učenici još nisu prijavili u virtualne razrede i u aplikaciju Google Classroom trebaju slijediti ove Upute za prijavu u Google Classroom.

Također, na poveznici MZO-a možete pronaći raspored nastavnih sati za izvođenje nastave na daljinu u organizaciji Ministarstva znanosti i obrazovanja pa ih naši učenici mogu koristiti u popodnevnim satima. 

Sve ostale video lekcije za srednju školu dostupne su na mrežnim stranicama Škole za život – https://skolazazivot.hr/video-lekcije/