ISPRATILI SMO MATURANTE


U petak 7. srpnja 2017. godine u 18.00 sati održana je svečana podjela svjedodžbi četvrtog razreda maturantima te pohvala i nagrada svim našim vrijednim učenicima.

Ove godine obilježava se 26 godina djelovanja opće gimnazije u Cresu koja djeluje kao Područni odjel Srednje škole Ambroza Haračića, Mali Lošinj, a sadašnji maturanti su njena 22. generacija. To su: Tamara Babić, Karmen Bucul, Helena Damijenjević, Romeo Kučica, Adam Mišković, Olga Mlacović, Antonia Mužić, Antonia Novosel, Frane Perović, Matej Salković, Roko Salković, Sabino Sepčić i Dora Tariba.

Maturante su pozdravili i prigodnim im se riječima obratili gradonačelnik, gospodin Kristijan Jurjako i ravnateljica gospođa Jelena Bralić koja ih je podsjetila na sve događaje koji su obilježili njihovo srednjoškolsko obrazovanje.

Vedrom raspoloženju pridonijeli su nastupi učenica osnovne škole na klaviru, naših mlađih učenika  sa recitacijama i glazbenim interpretacijama kao i nastup profesorice Ljiljane Filipas koja je s ostalim profesorima maturantima poručila kako život nije siv.

Naša voditeljica profesorica Melita Chiole istaknula je želju da Cres napreduje u tolikoj mjeri da svi učenici mogu poslije diplome naći posao na našem prelijepom otoku, a isto tako da i da svake godine možemo upisivati nove generacije učenika.
Našim maturantima zaželjela je uspješan upis i studiranje na odabranim fakultetima i  izrazila nadu  da će im vrijeme provedeno u gimnaziji ostati lijepa uspomena.

matura-dodjela-cres2017

Komentari su zatvoreni.