SVEČANA PODJELA SVJEDODŽBI MATURANTIMA


21. generacija “creskih gimnazijalaca” oprostila se od školskih klupa.

Razrednica maturanata, Rozana Perović  podijelila je maturantima posljednje školske svjedodžbe – svjedodžbe gdje je u svaku ocjenu utkano nebrojeno sati zajedničkog rada učenika i njihovih profesora, uspona, padova, strahova, ushita, nadanja…

Lijepim i toplim riječima učenike su pozdravili ravnateljica gđa Jelena Bralić i gradonačelnik g. Kristijan Jurjako, zaželjevši im uspjeh i sreću na maturi, upisima na fakultet i u životu.

Kroz program su nas proveli Tamara Babić i Roko Salković, a svojim glazbenim nastupom uveličali su ga Filip, Damian i Cecilija Jedretić, Klara Kučić, Nikola Filipas  i Filip Flego te Roko Salković recitirajući stihove pjesme Neka te sreća prati.

Najuspješniji maturanti pohvaljeni su i nagrađeni. Za odličan uspjeh i uzorno vladanje tijekom cjelokupnog srednjoškolskog obrazovanja nagrađeni su maturanti Lorena Abdić, Nera Barišić, Dorian Brnić, Robert Kremenić i Leina Radusinović.

Za odličan uspjeh i uzorno vladanje u četvrtom razredu pohvaljen je Jakov Kruljac. Za sudjelovanje u ekipnom natjecanju na Festivalu matematike, gdje su postigli izvrsno četvrto mjesto, nagrađeni su Jakov Kruljac i Tea Brđanović.

Maturanti i njihove mlađe kolege  aktivno su sudjelovali u radu slobodnih aktivnosti, u humanitarnom i volonterskom radu pa su ovom prigodom i mlađim gimnazijalcima  dodjeljene pohvalnice i nagrade.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Podijeli